Menu

Korea Gas korporacijos centrinė būstinė

January 31, 2017 - Stikliniai pastatai, Visuomeniniai statiniai
Korea Gas korporacijos centrinė būstinė

Centrinė būstinė buvo sugalvota kaip “eko laivas” – švarus ir efektyvus. Pasirinkus vietą pastatui apsuptą trijų kalvų, būstinė buvo projektuojama neaukštų lenktų profilių.

Architektų komanda kūrė statinį, kuriame sinergiją ir bendruomeniškumą rastų dirbantys, svečiai ir aplinkiniai gyventojai. Daugybė susitikimų ir susirinkimų erdvių leidžiančių maksimaliai pasiekti laisvą bendravimą.

Aikštė prieš pastatą ir erdvi aukšta foje suteikia galimybę priimti netgi dideles parodas ir renginius.

Architektai: Samoo Architects & Engineers
Vieta: Daegu, South Korea
Plotas: 64931.0 m2
Aplinkos dizainas: Roberto Mulieri
Projekto metai: 2014
Nuotraukos: Young Chae Park

***
Patalynės parduotuvė

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *